Bilforhandler i Brøndby Strand

10 års erfaring

Vi har tre grundlæggende kerneværdier

Tillid, relation og troværdighed

For os er det vigtigt med tillid og troværdighed i alt hvad vi laver. Det kan lyde lidt kliché – men ikke desto mindre, er det utrolig vigtigt for os at skabe en god oplevelse med dig som kunde….

Vi tilbyder alt inden for køb, salg og bytte samt finansiering af brugt bil til kunder i hele landet, internettet har gjort Danmark mindre, mange af jer kunder kommer idag langvejs.

Vi tilbyder køb og salg samt bytte. Derudover tilbyder vi forsikring og bilfinansiering. Vi har selvfølgelig billån uden udbetaling . Vi har altid en bredt udvalg med mange bilmærker.

Alle biler gennemgår en grundig klargøring hos os, før vi sætter dem til salg, og de bliver alle gennemgået på vores værksted. Bilerne gennemgår service i nødvendigt omfang, således du som kunde får en bil der fra dag 1 er klar til brug.

Kom gerne forbi eller ring for at høre mere

Du er altid velkommen til at kigge forbi os og få en bilsnak. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf: (+45) 52 19 26 35, hvis du har spørgsmål til en af bilerne, forsikring eller finansiering. Du er også velkommen til at sende os en mail til: info@exclusive-cars.dk. Hvis du ønkser at bliver kontaktet, kan du benytte dig af kontaktformularen.

Vi finder drømmebilen til dig…

Exclusive Cars er en brugtvognsforhandler, der har erfaringer med nyere brugte biler. Hos Exclusive Cars er vores vision at skabe tryghed og god oplevelse for vores kunder, der har overvejelser om at købe deres kommende drømmebil. Hos os levere vi kun biler i høj kvalitet, hvilket gør at du kan føle dig tryg som kunde hos Exclusive Cars. For os er det ikke kun at sælge noget til kunden, hvorimod er det at vi stræber efter at kunden får den ønskede service og handel med os. Vores salgskonsulenter står altid klar til at give dig svar på alle dine spørgsmål.

Vi byder dig velkommen til Exclusive Cars og ønsker dig god fornøjelse med undersøgelsen af din nye bil og på gensyn.

Skal du købe eller sælge bil, hjælper vi dig også gerne med det. Vi har et stort katalog af købeklare, brugte biler, som du kan se under fanen “Biler til salg”. Lige meget, om du leder efter en stor familiebil eller en lille sportsmodel, lover vi, at du finder, hvad du leder efter hos Exclusive Cars.

Vi tilbyder flere forskellige finansieringsmuligheder, der giver dig frihed til at vælge den løsning, der bedst imødekommer dine behov. Du kan vælge at finansiere dit bilkøb med eller uden udbetaling, og du kan ovenikøbet vælge at lade din gamle bil indgå i handlen. Kontakt os i dag for at høre mere om hvor simpelt, det kan være at købe bil.

Alle vore biler står klargjorte – og når du har fundet din bil, montere vi nr. plader og du kan køre hjem med det samme.

Du får markedets bedste finansieringsvilkår, med til dit bilkøb – og sammen tilpasser vi lånet efter dit behov.

Vi er din lokale autoforhandler, som altid står klar til at finde den helt rigtige bil til dig. Der findes tusindvis af biler til salg online, så det kan sommetider være lidt af en jungle, at finde den rigtige bil.

Kom af med din brugte bil og få en reel pris. Vi bytter også gerne når du køber bil gennem os!

Der er nemlig mange ting at overveje, når du skal købe bil. Ofte handler det om mere, end bare at finde den rette bil – bilen skal nemlig dække alle de behov, som du har i din dagligdag. Vores salgskonsulenter står altid klar, til at besvare alle dine spørgsmål, og sikre dig, at du får den helt rigtige bil, samt en tryg handel.

Velholdte biler i forskellige prisklasser og kategorier

Hos Exclusive Cars, forhandler vi ikke bare almindelige, brugte biler, men velholdte biler i forskellige prisklasser og kategorier.

Lige fra almindelige hverdagsbiler til klassiske sportsvogne og nyere luksusbiler.

Vi har altid biler på lager og har vi ikke det du ønsker kan vi altid finde det og evt rekvirerer netop den bil du ønsker igennem vores brede netværk på tværs af Europa og Skandinavien. Hos os går du ikke forgæves, hvis du vil have en god og velholdt bil til fornuftige penge.
Vi byder dig velkommen og ser frem til at høre hvad vi kan gøre for netop dig.

HUSK!
Hos Exclusive Cars, kan du naturligvis altid prøvekøre din kommende bil.